OMEGA-3 VE FAYDALARI

OMEGA-3 VE FAYDALARI

OMEGA-3 VE FAYDALARI

Omega 3 yag asitleri vucudumuza almamız gereken temel yağ asitlerindendir. Günümüzde insanların beslenme diyetleri ile maalesef günlük alması gereken miktardan cok azdır. Bu nedenle omega 3 yag asitlerini eger diyetimiz yetersiz ise dışardan takviye ile almamızda büyük önem vardır.

Omega 3 yag asitlerini vucudumuz kendi basına üretemez ve muhakkak dısardan almamız gerekir.

Üzerindeki doymamıs baglarla vucudumuz için cok yararlı olan yag asitlerinden en cok bilinenler; EPA, DHA ve ALA ‘dır.

Omega-3’ ün Faydaları:

En önemli faydası kandaki trigliserit seviyelerini önemli ölçüde düşürür. Yani kolestrol hastalıgı olan kişiler için tedeviye yardımcı olabilir.

Karaciğer yaglanması üzerinde de olumlu etki gösterebilir. Karaciger vucudumuzda ki zararlı bileşenlerin atılmasında en büyük rolü oynayan organdır ve sağlıgına dikkat edilmelidir.

Depresyon ve sinirlilik halinde de omega 3 eksikliğimizide tamamlamız gerekir. Belirtilerin azaltılmasında rol oynayabilir.

Bebek gelişiminde de önemli rol oynar. Hamile iken alınan DHA bebegin zekasında ve göz gelişiminde önemli rol oynar. Ayrıca bebeginizin sinir sisteminin gelişiminde de önemli rol oynar.

Özekpharma.com olarak sizlere %100 orijinal balık yaglarını sitemizde sunmaktayız. Aklınıza takılan konuda canlı yardım ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Omega-3 ürünlerini incelemek için : https://ozekpharma.com/omega-3-balik-yagi  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: OMEGA-3 VE FAYDALARI
Ekim 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR