Sen Cildine Ne Yapıyorsun?

Sen Cildine Ne Yapıyorsun?

Merhaba!

Özellikle yağlı ve karma cilt tipine sahipseniz zamansız çıkan sivilceler herkez gibi sizinde bir probleminiz haline gelmiştir.

 

Ozekpharma olarak sizlere dermokozmetik ürünler satışı dışında, evde herkesin kendi imkanları ile ulaşıp hazırlıyabileceği cok kolay bir maske tarifi sunuyoruz.

 

CVİT. - SALİSİLİK ASİT- MAYA MASKESİ

 

Öncelikle içerisindeki malzemelerden bahsedelim.

 

C vit ve Salisik asit cilt için mükemmel ikili. C vit cilt için yenileyici ve renk acıcıdır. Bir cok dermokozmetik firmasıda bu vitaminin leke serisinde kullanır. Bkz. www.ozekpharma.com/leke-giderici

 

Salisilik asit ise yağda ve suda çok kolay çözündüğü bilinen bu bileşen gözeneklere nüfus ederek gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı olur.Gözekleriniz azaldığı için dolaylı yoldan siyah noktalarınızda da gözle görülür bir şekilde azalma olacaktır.

Salisilik asit peeling özelliği sayesinde cildinizde ki ölü hücreleride temizler ve yumusak genc bir cilt yapısına sahip olursunuz.Sivilce olusumunuzu engeller ve var olan  sivilcelerinizin sönmesine yardımcı olur.

 

C vit ve Salisik asit i nerden bulcaz diyebilirsiniz ama zaten doğada bu ikisini beraber bulunduğu bir çok ürün var: limon, greyfurt,portakal gibi turuncgillerde 

 

bizim limon ile hazırlıyacağımız maskemizin malzemeleri şöyle:

-yarım limon

-1 yemek kasıgı yas maya

-1 yemek kasıgı süt

 

öncelikle maya ve sütü bir kap içerisinde çamur kıvamı alana kadar karıstırıyoruz daha sonra üzerine yarım limonun suyunu sıkarak cildimize uyguluyoruz.

 

10 dk bekledikten sonra (fazla bekletmeyin zor cıkarabilirsiniz) hafif sıcak su ile maskemizi yıkayarak çıkartıyoruz.

 

maskemiz iyice temizlendikten sonra bir tonik veya krem ile nemlendirme yapabiliriz(la roche possay in effacler serisi önerimizdir.)

 

 

 

  

Etiketler: Sivilce Promlemi
Eylül 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR