Kış Mevsimine Nem İle Cildinizi Hazırlayın!

Kış Mevsimine Nem İle Cildinizi Hazırlayın!

Havaların gittikçe soğuduğu bu günlerde cildimizin nem ihtiyacı da artmaktadır. Cildimize ihtiyaç duyduğu nemi sağlayamazsak erken yaşlanma, kırışıklıkların artması, cildin ışıltısını kaybetmesi gibi birçok sorunla karşılaşabiliriz.

Cildimizi; cilt tipimize uygun iyi nemlendiriciler ve dermokozmetik ürünlerle nemlendirmemiz gerekir.

İyi nemlendirilişmiş bir cilt herzaman dağa sağlıklı, daha genç ve daha ışıltılı gözükür.

Kuru cilt tipine sahip kişiler için önemli tavsiyelerimiz olcak;

 

CİLT TEMİZLİĞİNE GEREKLİ ÖNEMLİ GÖSTERİN

Gün içinde yaptığınız makyajınız ve yüzünüze etki eden dış etkenler gün sonunda iyi temizlenmezse cildinizin nefes almasını engelleri ve gerekli neme ulaşamamasına neden olur .,

Bu sebeple cildinizi her gün yatmadan varsa makyajınızı çıkardıktan sonra mutlaka bi temizleme jeli ile yıkayın ve bunu alışkanlık haline getirin. ozekpharma.com adresinde ki cilt temizleyiciler bölümünden bu ürünlere göz atabilirsiniz.

 

NEM SAĞLAYAN DERMOKOZMETİK ÜRÜNLER İLE TANIŞIN

Cildinizin kuruluğunu gidermek için mutlaka iyi bir nemlendirici seçilmeledilir.Nemlendiriciniz cildinizden hemen ucup gitmememeli en az 12 saat boyunca cildinize nem sağlamalıdır.

Nemlendiricinizi sık zarar gören ellerinizin üstünde deniyebilir.eğer nemsizlikten kaynaklanan bu çatlama ve kuruma problemini 12 saat de tedavi etmiyorsa başaka bir ürün denemenizde fayda var.

Yapısnın kalın ve yogun olmasına önem göstermelisiniz. ozekpharma.com vucut nemlediriciler bölümünden bu ürünlere ulaşabilirsiniz.

 

Unutmayın cilt kurulugunun ana sebebi az su tüketimidir.Aslında cildiniz gerek duydugu nemi dısardan deil içerden vucudunuzdan alması gerekir.Bol bol su tüketin.

Etiketler: Kış Mevsimine Nem İle Cildinizi Hazırlayın!
Eylül 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR